12 évesen állandó fogszabályzó?
Figyelt kérdés
12 évesen állandó fogszabályzó? Ha még nem esett ki az összes tejfogam inkább várjak vele? És ha van olyan tejfog ami nem esett ki de a helyére nem nő csontfog azt kihúzzák? Mennyire fáj?2013. júl. 9. 05:30
1/5 anonim válasza:
Szia!Ha nem esett ki az összes tejfogad,nem adnak állandó fogszabályzót.Unokatesóm 15 éves,de azért nincs fogszabija,mert a dokija azt mondta,hogy amíg tejfoga van,nem teheti fel,mivel ha közben kiesik,és nő alatta a csontfog,elrontja az egész szabályozást.
2/5 anonim válasza:
Ha tejfogat húznak ki az annyira nem fáj mikor magadnak húzod ki az jobban fáj.
Amúgy nekem is van fogszabályzom és csak alsó van mert fenn még van tejfogam ;)és amúgy a fogszabályzot ki lehet birní
3/5 anonim válasza:
Ok!Ha valaki nincs tisztában a fogszabályzással,akkor könyörgöm ne írjon butaságokat,ne válaszoljon elbizonytalanítva a kérdezőt,aki adott esetben egy kislány!A lányom tiz évesen kapott Damon típusú állandó fogszabályzót,ez két és fél éve volt.Nem kellett fogat húzni és a kezelési idő a harmada lesz az sztk fogdoki véleményével ellentétben.Neki is voltak tejfogai nem húzták ki,szépen megvárták amíg magától kiesik,addig nem volt rajt tappancs csak az ív ment át felette.Ez a kezelés szempontjából Nekünk nagyon jól jött,mert addig rugóval helyet csinált a többi fogának.
4/5 anonim válasza:
Ha,esetleg van még kérdésed szívesen válaszolok rá!
5/5 anonim válasza:
Nekem van fogszabályzóm, pedig nem esett ki minden fogam, csak a tejfogakra nem raktak brekettet...nekem amikor felrakták az nem fájt, csak az ívcsere...és ha még nem rakattad fel (tudom, már fél év eltelt a kérdés kiírása óta), akkor tedd meg, ilyenkor kell, nem később.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!