Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mitől fájhat így, és ennyire?

Mitől fájhat így, és ennyire?

Figyelt kérdés
Kb. 10 éve próbál kinőni a két alsó bölcsességfogam, de hely híján nem tudnak kibújni. Az első 5-6 évben csak a bölcsességfogak helyén volt fájdalmam amikor növésnek indultak, de kb. évente egyszer. Az utóbbi években viszont havi szinten okoztak problémát, és amikor bedurrantak, olyankor erősen fájt az érintett oldalon a fülem és a torkom is, azon túl, hogy nem bírtam összecsukni rendesen a számat, annyira bedagadt az ínyem. Most viszont fáj az egész alsó és egész felső fogsorom de kegyetlenül, továbbá a fülem és a torkom is. Mintha egyszerre akarná valaki kitépni az összes fogamat. Pokoli fájdalmaim vannak. Lehet hogy a bölcsességfogaim miatt fáj az egész fogsorom?

2013. okt. 22. 10:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Igen a valoszinu a fogadtol hullik a hajad.

ilyen esetekben nem kellene h varolistara tegyenek, mert ez akut es surgos eset, ambulansan el KELL hogy lassanak.

Egyszeruen menj oda, es addig verd az asztalt amig ki nem szedik. Ne huzd el, mert sokkal komolyabb bajod is lehet belole!!!

2013. okt. 24. 09:19
 12/16 A kérdező kommentje:

A helyzet egyre katasztrofálisabb. :(

Nem tudom, hogy ezt is a bölcsességfogam számlájára írhatom-e, de képzeljétek, azon az oldalon ahol a bölcsességfogam okozta panaszaim vannak (fül-torok-fogfájdalom), a felső sorban, mintha valami tolná ki a hátsó rágófogaimat! :O

Elkezdett mozogni azon az oldalon egy-két fogam, nem kis fájdalom mellett. A b. fog az alsó sorban próbál kinőni, ezek meg a felsőben mintha ki akarnának potyogni! Megkétszereztem a C-vitamin adagomat, a szokásos 1000 helyett most napi 2000 mg-ot szedek, plusz multivitamint is, és ma ittam Calcium pezsgőtablettát is, hátha segít valamit. :( Olyan érzés, mintha valami súly lógna a felső rágófogaimon. Mi az istentől lehet ez? A fül és torokfájdalom is folyamatos.

2013. okt. 24. 13:14
 13/16 anonim ***** válasza:

valoszinu begyulladt ott minden ami ideg es izom, ettol lehet.

menj el ambulanciara!

nem vicc, nem akarlak riogatni, de ebbe bele is lehet halni..ismered a notat, h csak egy fog rakoncatlakodott?

a helyzeted meg nem ilyes sulyos, meg nem bagy kozvetlen eletveszelyben de ez nagyon komoly!

ha akarod ird meg priviben h hol laksz es kikeresem neked a lekozelebbi ambulanciat (ahol nincs varolista es megcsinaljak ingyen)

2013. okt. 24. 13:19
 14/16 anonim ***** válasza:
Már írtad is hogy helyhiány van. Sajnos így a többi fogad fog összetorlódni ha nem szedeted ki. Valahol a közeletekben csak van ügyelet nem? Nagyvárosokban kell hogy legyen.
2013. okt. 24. 16:35
 15/16 A kérdező kommentje:
Ma már volt ügyelet, de tegnap nem volt! Kénytelen voltam magánrendelésre elmenni! Még nem tudom mennyibe fog ez kerülni nekem, mert nem mondta meg a doki!
2013. okt. 25. 20:49
 16/16 A kérdező kommentje:
Úgy néz ki arcüreg gyulladásom is van. :( Lehet hogy a fogamtól amit gyökérkezeltek még csütörtökön. :(
2013. okt. 26. 10:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!