Mitől fájhat így, és ennyire?
Igen, siman lehet, valoszinuleg nem fer el es azert fesziti.
Irany a szajsebeszet, rontgen, aztan szepen kiszedik oket (nem egyszerre:).
igen, tud ilyet okozni a bölcsességfog, nem fér el és mindent feszít, ráadásul rengeteg ideg van körülötte, ezért fáj a füled is
ezen már csak a szájsebész tud segíteni, ki kell szednie a bölcsességfogat és megszűnnek a tüneteid is
Az a baj, hogy fél év mire időpontot kapok. :( Tavaly februárban kértem egyszer már, és augusztusra kaptam időpontot. Addigra meg terhes voltam, így nem mentem el, mert terhesen nem csinálják meg. :S
Az alsó fogsorom már összetorlódott, az egyik kismetsző fogamat már kilökte a sorból. Az visszamegy majd a helyére ha kiszedik a bölcsességfogaimat?
visszamegy, igen
sürgősséggel meg kell csinálják, nem élhetsz 6 hónapig fájdalomcsillapítón
Nincs a könyéken szájsebészeti ügyelet. :(
Maszekhoz is csak jövő keddre tudtam bejelentkezni.
Annyit mondott a doki, hogy min. 15 ezer lesz a műtét. :(
Hónap végén nem tudom mit adok majd a gyerekeimnek enni, de muszáj lesz megoldanom, mert ezt a fájdalmat nem bírom tovább. :(
15ezer???
nekem siman megcsinaltak TB-re. azaz ingyen. igaz nem maganrendelo volt hanem a sima.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!