Miért hullanak a fogaim?
Figyelt kérdés
Miért hullanak a fogaim? Rendszeresen mosok fogat. Mégis fél évente kihullik egy fogam. Ráadásul nem is eszek se édességet, se kólát meg társait, csak nagyon ritkán. mégis rosszak a fogaim.2009. nov. 11. 22:49
1/5 A kérdező kommentje:
Ja és nem abban a korban vagyok mikor ez normális. 25 vagyok.
2009. nov. 11. 22:50
2/5 anonim válasza:
Csak úgy kihullanak félévente?? Nincs fogínysorvadásod? Az szokott egy idő után a fogak elvesztésével járni.
3/5 anonim válasza:
Én is csak arra tudok gondolni, hogy ínysorvadás, de amikor elkezdett az első mozogni nem mentél el fogdokihoz? Szerintem itt az ideje, mielőtt az összes fogadat elvesztenéd és protkód lenne.
4/5 A kérdező kommentje:
Jó kérdés. Fogalmam nincs miért nem mentem el dokihoz.
Szerintem ép a fogínyem. Talán bennem volt az az élmény amikor gyerek koromban kifúrták a fogam meg véletlen az ínyem érzéstelenítő nélkül. lehet hogy egy orvos többet tud mondami. (Igaz elöbb utóbb ugyis jön a protkó)
2009. nov. 12. 22:27
5/5 anonim válasza:
egyébként ez attól is függhet milyen fogakat örököltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!