Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Miért hullanak a fogaim?

Miért hullanak a fogaim?

Figyelt kérdés
Miért hullanak a fogaim? Rendszeresen mosok fogat. Mégis fél évente kihullik egy fogam. Ráadásul nem is eszek se édességet, se kólát meg társait, csak nagyon ritkán. mégis rosszak a fogaim.
2009. nov. 11. 22:49
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és nem abban a korban vagyok mikor ez normális. 25 vagyok.
2009. nov. 11. 22:50
 2/5 anonim ***** válasza:
Csak úgy kihullanak félévente?? Nincs fogínysorvadásod? Az szokott egy idő után a fogak elvesztésével járni.
2009. nov. 11. 22:55
 3/5 anonim ***** válasza:
Én is csak arra tudok gondolni, hogy ínysorvadás, de amikor elkezdett az első mozogni nem mentél el fogdokihoz? Szerintem itt az ideje, mielőtt az összes fogadat elvesztenéd és protkód lenne.
2009. nov. 12. 00:31
 4/5 A kérdező kommentje:

Jó kérdés. Fogalmam nincs miért nem mentem el dokihoz.

Szerintem ép a fogínyem. Talán bennem volt az az élmény amikor gyerek koromban kifúrták a fogam meg véletlen az ínyem érzéstelenítő nélkül. lehet hogy egy orvos többet tud mondami. (Igaz elöbb utóbb ugyis jön a protkó)

2009. nov. 12. 22:27
 5/5 anonim válasza:
egyébként ez attól is függhet milyen fogakat örököltél.
2010. ápr. 21. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!