Eléggé kuszák a fogaim, és csak folyamatosan torlódnak. Lökik össze-vissza egymást, a metsző fogam is egyre jobban ki áll. Nagyon rossz, elképesztően zavar. Valaki valami ötlet?
Figyelt kérdés
Mennyi időbe tellene kihúzatni az összeset, és egy kivehető műfogsort csináltatni?
(Van tömött fogam is, van olyan amit már ki is húztak)
Mosolyogni nem tudok, vagyis nem merek, de engem nagyon zavar ez :S - Fogszabályzás kizárva, mert teljesen nem szimmetrikus a két oldal, plusz időt sem akarok több évet rászánni.
2013. okt. 18. 22:34
11/13 anonim válasza:
Kisebb korodban is ilyenek voltak?
Mert általános iskolás korban szoktak inkább fogszabályozni. De akkor is kihúznak néhány fogat,
ha kevés a hely. Általában elég alul meg felül (jobb és baloldalt) egyet-egyet kiszedni
12/13 anonim válasza:
Mág huszonévesen simán lehetne valamit csinálni (szabályoztatni)
Persze elég sokba kerül, de hidd el, még úgy is olcsóbb lenne, mintha kiszedetnéd az összes fogad és protkót kéne hordanod
13/13 anonim válasza:
A fogszabályzás nincs korhoz kötve. Év 27 évesen vágtam bele most 30 vagyok és és és még mindig fent van. De ha egyszer leveszik (1 év múlva), nagyon de nagyon boldog leszek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!