Ránőtt az ínyem a letört fogamra, mit fog vele kezdeni a fogorvos?
Több mint 1 éve letört a fogam, de annyira nem érdekelt, oldalt kilógott 1 darabka belőle, de nem volt büdös a szám, nem fájt a "fogam" így nem törődtem vele. Viszont mostanában hullik a hajam és be is gyulladt, hogyha nyalogatom ilyen furcsa, büdös, sós ízű valami jön ki belőle, mostanában folyton beteg is vagyok gondolom nem tesz jót az immun rendszeremnek egy ilyen gócpont. Viszont félek elmenni fogorvoshoz, még aznap el kellett volna mikor letört, nem több mint 1 évvel utána.
Mit fog szólni a fogorvos, mit fog vele kezdeni? Hogy fogja így kihúzni? Csak nagyon kicsi része van kint az ínyen kívül, az egyik csücske, de szerintem több darabka is lehet alatta amit már benőtt az ínyem. Azokat hogy találja meg, szedi ki? Fel kell vágni az egészet v mi?
Félek elmenni a fogorvoshoz.:/
Szerintem az egész szervezeted gyulladásban van.
Ez ráhúzódhat az összes szervedre. Pl.: Máj vese....
A hajhullás is ennek tudható be. Kifogja húzni, valószínűleg szájsebészeti eljárással, az-az felvágja az ínyedet. Sok jóra ne számíts, le fog szúrni, mert az életeddel játszol.
Ezt az egészet megspórolhattad volna magadnak, ha elmégy idejében. Most már csak a felvágás segít. Mindenképp menj el, mert magától elmúlni nem fog! És nagyon súlyos következményei lehetnek, úgyhogy ne halogasd tovább.
Az, hogy mit szól a fogorvos, ne érdekeljen, engedd el a füled mellett. Hogy mit fog csinálni, az már más kérdés. Nem akarlak megijeszteni sem, de számíts rá, hogy nem lesz fájdalommentes, mert a gyulladásos helyeken nem úgy hat az érzéstelenítő. Persze azért ki lehet bírni. Túl leszel rajta és kész.
Nekem is volt egy ilyen sebészei problémám, a mandulámon volt egy tályog, felvágták érzéstelenítés nélkül. Persze nem ugyanaz, de ez is ilyen gyulladásos cucc volt. Felvágták, fájt, elmúlt. Vedd úgy, hogy át kell esni rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!