Ha egy fogorvos olcsóbb, akkor rosszabb a munkája minősége is?
Figyelt kérdés
Ha olcsón szeretném megcsináltatni a hidamat, arra ráfizethetek? Honnan tudjam előre, hogy milyen lesz a végeredmény?2013. okt. 14. 14:36
1/5 anonim válasza:
"Ha egy fogorvos olcsóbb, akkor rosszabb a munkája minősége is?"
És ha drága, akkor jobb a munkája minősége?
Csak a sok elégedett páciens ajánlásával tudhatod, hogy jó lesz.
2/5 anonim válasza:
Nem. Az elsö bölcsessegfogamat egy magan doki szedte ki, valami 60 ezerert kb. En ugy meg eletemben nem szenvedtem, voltak utana komplikaciok is, nem ecsetelem.
A 2-3.at a korhaz szajsebeszeten szedtek ki, ingyen. Problema nelkül.
Szoval nem. :)
3/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem találkoztam egy elégedett pácienssel sem. A neten ilyen bérkommentelők és saját maga az orvos ír dícsérő szavakat. Így nehéz a döntés.
2013. okt. 14. 14:49
4/5 anonim válasza:
Nem biztos, hogy az olcsóbb a rosszabb, de fogorvost csak olyat válassz, akit többen is ajánlanak.
5/5 A kérdező kommentje:
De a környezetemben sajnos senki nem jár fogorvoshoz. aki jár, az meg nincs megelégedve az övével. Fokozom, én eddig 30-nál voltam, és egyik sem volt megbízható.
Egy embert sem tudnék megnevezni, aki fogorvost ajánlhatna nekem, nem hogy többet. :(
2013. okt. 14. 17:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!