Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen orvoshoz mehetek?...

Milyen orvoshoz mehetek? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

13 éves vagyok, 8.-os. 7 évig egyszer sem kértem a kezelést az iskolaorvosnál, és nem is volt szükséges elmennem más orvoshoz.

Januárban el akartam menni "kontrollra" az SZTK-ba, viszont azt kérdezték, hogy kértem-e a kezelést az iskolaorvosnál. Mondtam, hogy nem, most viszont szeretném megnézetni az egyik kicsit fájó fogamat. (még ma sem tudom, hogy mitől fájt, de pár nap után elmúlt) És mondták, hogy más fogorvoshoz kell mennem. Igazából nem értem, hogy függ össze a kettő, de mind1.Végül nem mentem más orvoshoz, mert elmúlt a fájdalom.

Idén is volt iskolafogászat és idén sem kértem a kezelést, gondolván, hogy, ha 7 évig nem kellett semmi kezelés, eztán se fog. Viszont 1 fogamnál barázdazárás szükséges.

Félek attól, hogyha elmegyek a körzeti orvoshoz, (amit már nem tudom, hogy hol van, és, hogy ki az orvos, mert elköltözött..) megint elküld azzal, hogy keressek más orvost, meg hogy miért nem kértem a kezelést a suliba.

Most hova menjek? Magánorvos ismerőse a családnak csak 1 van, aki csak felnőtteket kezelhet.

Egy 13 éves szegedi srác.

2009. nov. 10. 17:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Üsd be a keresőbe hogy gyermekfogászat Szegeden és tutira találsz majd olyan fogorvost aki maszek és rendesen szépen ellát.
2009. nov. 10. 19:15
 2/2 anonim ***** válasza:

Elvileg az iskolafogorvos láthat el ingyenesen. Körzetihez elvileg csak akkor mehetsz, ha nincs sulival jogviszonyod.

Szóval vagy visszamész a sulis dokihoz vagy keresel magánorvost. Nincs olyan, hogy valaki csak felnőttekkel foglalkozhat, max. nincs szakvizsgája gyermekfogászattból, de ettől még bármelyik fogorvos el tud látni (az ismerős fogorvosotok is).

Amúgy szegedi vagyok, ha kell jó fogorvos, tudok ajánlani, de maszek.

2009. nov. 10. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!