Tényleg sokkal jobban fáj a szemfogak és az első két metszőfog húzása?
Figyelt kérdés
Nagyon rosszak felül a fogaim többnyire már csak gyökerek,vagy letörtek és mivel pótoltatni akarom a fogorvosom azt mondta mindet ki kell húzni.Már három örlőt kihúzott hátulról,túléltem nagy nehezen!!!Lassan sorra kerülnek a szemfogaim meg az első két metszőfogam és az ismerősök halálra ijesztettek azzal hogy iszonyú fájdalmas ezeknek a húzása.Ez tényleg így van,engem így is az ájulás kerülget amikor fogorvoshoz megyek annyira félek nemhogy még ilyen történetek után.Mit tudtok? A dokim semmit nem hajlandó mondani,majdnem hogy úgy jön ki az egész hogy szenvedjek csak amiért ilyenek a fogaim.Komolyan ha nem kéne másik dokinál fizetni a húzásért elmennék máshova.2009. nov. 10. 11:22
11/11 anonim válasza:
Ezer éves kérdés, de hát ha segít valakinek...
Nekem ma húzták kaptam az injekció előtt egy gélt az ínyemre és így nem éreztem semmit az injekcióból sem...a húzást sem éreztem ...
Nagyon boldog vagyok ☺️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!