Hogyan tisztítsam ki a fogszabályzóm a suliban?
Fogszabályzóm lett, és persze hogy csak most értesülök arról, hogy hogy minden evés után fogat kell majd mosnom. Viszont arról fogalmam sincs, a suliban ezt hogyan tudnám megoldani. Akkor még egy szendvics után is be kell mennem a vécébe, és azzal a vécékefe szerű izével sikálgatni? Félek, hogy kiröhögnének. Ki fognak? Hogyan csináljam meg titokban? Tényleg muszáj minden evés után megmosni?
Ha lehet, csak tapasztaltak válaszoljanak. Köszi! :(
Szia! 2 évig volt felül fogszabim illetve alul még van. Én suliban úgy oldottam meg, hogy vettem fogköztisztítót (dm-ben lehet kapni azt hiszem dontodent vagy oral-b) és akkor evés után a mosdóban tükörnél, ha maradt ételmaradék akkor gyorsan kitisztítottam. Szerintem egyáltalán nem ciki (aki ezen gúnyolódik az majd később megnézheti a szép fogaidat ha levették a fogszabit;) ) De ha nagyon cikinek érzed vigyél egy pici tükröt, az is és a tisztító is elfér a zsebedben és a wc-ben megoldod gyorsan :) Nekem sosem volt ilyen problémám, hogy kiröhögtek volna.. bár nem tudom mennyi idős vagy én mondjuk már 19 voltam amikor felrakták.
De ezen egyáltalán nem érdemes parázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!