Nem fáj a fogszabályzóm! Nem működik?
Pénteken tették fel a fogszabályzómat (porcelán) és egyáltalán nem fáj, még csak nem is érzem hogy húzná a drót vagy valami. A számat se törte fel, pedig a szemfogaim eléggé kifele állnak és bőven hozzáérnek az ajkaimhoz belül, de egyáltalán nem irritálja. Egyedül akkor érzékenyek a fogaim amikor rágok, de akkor is csak a hátsók, az elsők szinte egyáltalán nem. A fogorvos azt mondta hogy az első hétben nagyon fog fájni, meg akarok majd halni, fel fogja törni a számat, nem fogok tudni vele rendesen beszélni stb... ehhez képest már az első perctől kezdve ugyanúgy beszélek ahogy fogszabályzó nélkül, a szájpadlásomon képzett hangokat is gond nélkül ki tudom ejteni pedig még szájpadív is van fent.
Felkészültem rá hogy nagyon rossz lesz az első időszak, erre semmi, észre se veszem hogy ott van. Lehet hogy rosszul rakta fel? Vagy nincs eléggé meghúzva a drót? :/ Nyugtassatok meg légyszi hogy ez normális! 15/L
Javítás: szerdán
Elviselhető az a fájdalom
Szerintem nincs semmi baj vele:)
Mostmár én nem is érzem, szinte sose, hogyha meghúzzák, és én is ezen paráztam egy csomó ideig, hogy mi van, ha rosszul csinálja..
Igaz, nekem az elején iszonyatosan fájt, de akkor túl nagyot húzott rajta.
Szerintem nincs vele semmi gond, de ha a második vagy harmadik húzás után se érzel semmit, akkor azért megkérdezheted, hogy hogyhogy nem fáj neked:) De nyugi:)
A
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!