Kell majd húzni? Többi lennt
Figyelt kérdés
Üdv, vannak rossz fogaim, és már időpontom is van a fogorvoshoz, valaki aki egy picit is konyít hozzá, kérem segítsen, privátban küldenék képet a fogaimról, hogy fel tudják e építeni, vagy húzni kell, esetleg nagyon fog e fájni, bármi...jó hírnévvel rendelkező és jó fogászatra megyek!2013. szept. 19. 17:38
1/5 anonim válasza:
Szerintem semmi keppen nem kell huzni ,mert ha akkora a baj vele , akkor a fogorvos kiszedi a fognak a gyokeret es a fog meg megmarad egy ideig vagy hanem most vannak olyan gyogyszerek amiket a tomes ala tesznek es attol nem faj.
Bocs az ekezetek miatt, remelem megerted amit irtam.
2/5 A kérdező kommentje:
Értem persze, köszönöm a válaszod, neked küldhetnék képet privátban? Mert 2 olyan fogam van aminek a belső oldaluk nincs meg, meg a közepük, de a másik felük meg telejsen egészséges, azt ki kell húzni?
2013. szept. 19. 17:48
4/5 anonim válasza:
Elso vagyok. Felolem kuldhetsz kepet , de nem vagyok fogorvos , nem ertem magam hozza, Egyebkent egy 14 eves lany vagyok...
Ezt a fogorvos tudja megallapitani.
5/5 anonim válasza:
Nekem volt olyan fogam, aminek a belső fele kicsivel íny alá volt törve, de még tudtak koronát csinálni rá. A külső fele nekem is ép volt. Szóval nincs minden veszve, van esélyed :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!