A fogaim érzékenyekké váltak, de nem a fogtőnél. Segítséget kérnék?!
Figyelt kérdés
Üdv!
Pár napja kezdett el nagyon érzékennyekké válni pár fogam a hidegre és a melegre. Ebből a legzavaróbb a metszőfogam. Ami zavaró/aggasztó az az, hogy nem a fogtőnél jelentkezik a probléma, hanem a fog "csúcsán". Az inyemmel szerintem midnen rendben van.
Tudnátok ajánlani valamilyenfogkrémet erre?
Volt már valakinek hasonló?
2009. nov. 5. 08:58
1/3 anonim válasza:
Sensodunne(remélem jól írtam)Én is ilyen problémával küzdöttem,és nekem ez bevélt.Már évek óta használom a zöldet.
2/3 Nemo kapitány (V.A.) válasza:
Egyetértek, én is először a fogkrémes módszert javaslom.
25. kérdés: Tudom, hogy nem lyukas a fogam, de ha hideget vagy meleget eszem, gyakran egy pillanatra belenyilall a fájdalom. Mi ennek az oka?
(Ott a válasz is.)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
Remélem nálam is beválik a paszta :)
2009. nov. 5. 11:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!