Gyökérkezelés után fáj a fogam harapásra ez normális?
Nekem is most csak ideiglenes van, és én ezzel pár napig nem is haraphatok:O
Gyógyszeres tömés után akkor rakták ezt bele(pont ma),mikor már harapásra sem fájt.
De normális,ha tegnap volt gyökérkezelve,mert tapasztalataim szerint,nekem kb 3hétig tuti fájt, mint az állat utána,nem is ettem rajt egyátalán,mert nagyon fájt,most múlt el pár napja a fájdalom.
Nyugi,szerintem nem lesz baj:s
Írj,hogy mi lett végül
Mesélj mi történt:).
Nekem most a 2. hete, hogy végleges tömés van benne, és nekem még most is érzékeny harapásra... Fájdogál kicsit még, orvoshoz nem mentem vissza,és ha nem muszáj nem is készülök még, érdekel mi volt:)
jaj bocsi télleg megígértem h vissza írok :)
Kedden voltam a dokinál de még nem zárta le mert mondtam neki h még fáj harapásra aztán a tűt bedugta a fogamba kettőnél nem éreztem a harmadik az fájt arról csinált is rtg. Most megint kaptam gyógyszert a fogamba meg ideiglenes tömést és újabb két hét lett szóval nekem 5 héten keresztül lesz a fogamba gyógyszer. 24-én megyek megint remélem most már jó lesz elvileg ha nem lesz semmi akkor lezárják.
De van még egy fogam ami fáj a hidegre lehet elkéne mondanom azt is bár gondoltam h elsumákolom, de lehet h nem kéne. Bár szerintem azt is csak gyökérkezeléssel lehetne helyre rakni mert már tömött 6,5 éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!