Fogorvos tanulók tényleg a patológián gyakorolják a foghúzást az elhunytakon?
Az észszerűség mondatja nekem, amit most leírok neked.Amennyiben ez, vagy bármi más testrész vizsgálata, orvostanhallgatók tanulása érdekében az élő emberek gyógyítása céljából történik, már egy ember aki világra jött, élt és elhalálozott, csodálatos ha utoljára így is tud az emberiségen segíteni. Volt egy ismerősöm, akinek a szívét a rák, szépen a szív formáját felvéve ölte meg, de élete során mindig azt mondták neki, hogy szív nagyobbodása van. No az Ő szívét a temetése után elmondta az orvos a hozzátartozóknak, hogy tanulmányi célból eltávolították és formalinba helyezték. a hozzátartozók nagyon vallásos emberek voltak, édasapjukról szól a történet, de sem a vallásuk, sem a világi gondolataik miatt, nem háborodtak föl, még azon sem, hogy ezt utólag a beleegyezésük nélkül tették meg. Felfogták, hogy ez egy olyan ráktípus, mely a világ hetedik csodája, és a jövőbeni orvosok, ne mindig higgyenek a szívnagyobbodás elméletében, mert az lehet egy rákos betegség. Halálom után ha valamelyik szervemmel, valakin tudok segíteni, és maradnak a holtaknak lelki érzéseik én boldog lennék. Az én földi maradványim, már senkinek nem kellennek, sőt hamvasztást szeretnék, mejd hamvaim szétszórását, hogy gyermekeimnek, ne kelljen azon törgölődniük, hogy menni kell a temetőbe, virágot kell vinni stb. Éljék békésen tovább az életüket legjobb belátásuk szerint. Gondolkodj el, ha ez így van ebben semmi rossz nincs.
Üdv: Bodzavirág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!