Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Reggel húzták a fogam. Most...

Reggel húzták a fogam. Most kezd bedagadni az arcom. Mit csináljak vele?

Figyelt kérdés
Egész eddig nem volt baja, nem is nagyon fájt.
2009. nov. 3. 19:42
 1/8 anonim ***** válasza:
Állott vizes ruhával borogasd (kivülröl), lehetöleg kevés fehérjét egyél, ne nagyon mozogj.
2009. nov. 3. 19:44
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

És ugye nem lesz belőle nagyobb baj? Elmúlik magától?

2009. nov. 3. 19:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Valószinüleg nincs semmi baj, csak a seb kicsit begyullad, de az természetes. Hütsed szorgalmasan (de nehogy jeges valamivel - csak szobahömérsékletü vizzel), és pihenj sokat, de inkább ülve, mint fekve.
2009. nov. 3. 20:48
 4/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz. Egy dolog viszont fontos, ha netán belázasodnál akkor viszont minél előbb orvoshoz kell menni.
2009. nov. 3. 20:54
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen.

Lázas szerencsére nem vagyok (még), remélem nem is leszek, és hogy elmúlik szép lassan, mert már nem bírom ki, hogy ennyit szenvedek vele.

Hány nap után lehetek már biztos abban, hogy ha addig nem volt komoly baj, utána sem lesz?

2009. nov. 3. 21:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Én szájsebészeten voltam 1-2 hónapja! Pénteken húztak, hétfőn meg feltárással kiszedték. Természetes hogy bedagad, nekem sem mondta az orvos hogy befog. Hőemelkedésem is volt meg minden, de az algoflex megtette a hatását. Sokat pihentem és közben gyönyőrűen tisztult ki a fogaim helye. 2-3 napig tartott nálam ez, de most már gyönyörűek!:) Szal ne ijedj meg, a szervezeted reagál rá így. Ha fáj vagy hőemelkedésed van vagy akármi akkor ott a gyógyszer és kész, szépen leviszi a gyulladást!:)
2009. nov. 3. 23:00
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm neked is.

Szerencsére kicsit leapadt, most csak egy minimálisan van bedagadva, de gondolom azért, mert nagyon sokat rángatták, és még nem heverte ki az ínem a sok megpróbáltatást.

És elég szépen gyógyulgat a helye, már olyan fehéres a nagy része, azt mondják az jó.

2009. nov. 4. 13:15
 8/8 anonim ***** válasza:
Igen az jó!:) Nekem is az egyiket nagyon sokat rángatták, nagyon nehezen adta meg magát! Azthittem hogy már sose tudja kihúzni az orvos. Nekem utána az inyem elég lassan jött helyre mer nekem is eszméletlenül sokat feszegették. Nyugi lényeg hogy már túl vagy rajta és gyógyul. :)
2009. nov. 5. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!