18 éves korban mennyire gyakori a foghullás? Ez gáz?
Figyelt kérdés
már a 2. fogam esik ki valamitől. csak annyit vettem észre hogy mozog de már olyan szinten hogy ha beleharapok egy puha kenyérbe akkor ki is esik. Mitől lehet ez? nőlni fog a helyére másik vagy már nem?2009. nov. 3. 18:59
1/7 anonim válasza:
m ár nem fog a helyére nőni több!miért nem mentél el orvoshoz vele??tudod a fogdoki.max úgy lesz fogad ha csináltat apukád anyukád jó pénzért .sajnálom hogy ilyen rosszak a fogaid.főleg ha lány vagy az még ciki is
2/7 anonim válasza:
A foghullás mennyire gyakori 18 éves korban? Nő-e helyette másik???? Ez most komoly?
NEM normális, és te sem vagy az, ha még nem mentél el fogdokihoz!!!!!!!!!!!!!!
3/7 anonim válasza:
Szerintem fogínyprobléma lesz az. Olyankor egészséges fog is kieshet. Gondolom azt észrevetted volna, ha már szétrohadt volna és azért esik ki, de a kérdésből az jött le, hogy nem ezért.
4/7 anonim válasza:
Melyik fogad az, a szemfogak vagy kisörlők? Ha igen, akkor "normális", ugyanis a szemfogaknál előfordulhat, hogy impaktáltak (nem tud kinőni a csontfog) vagy nagyon ritkán csírahiányosak is lehetnek, a kisörlők viszont "gyakran" csírahiányosak. Mindkét esetben előbb-utóbb felszívódik a tejfog gyökere, szóval mozogni kezdenek, majd kiesnek.
De menj fogorvoshoz, röntgenből kiderül, hogy mi van. Vagy fogszabályozó fog segíteni, vagy fogpótlás, de magától biztos nem fog oda csontfog nőni.
5/7 A kérdező kommentje:
először is az 1-2. válaszolóknak köszönöm szépen ezt a bunkó stílust ha kíváncsiak rá sem anyám sem apát családi okok miatt.
2009. nov. 4. 06:07
6/7 A kérdező kommentje:
A második kettő válaszoló legalább normálisabban irta le igen kisörlő fogak estek ki és teljesen egészséges volt ami kiesett illetve az is egészséges ami most mozog.
2009. nov. 4. 06:09
7/7 anonim válasza:
Szia. látom nem most írtam ki a kérdést.. de én ma reggel ugyanerre ébredtem.. :S semmi baja nem volt a fogamnak.. a szemfogaim melletti fogaimnak... egyszerűen arra keltem hogy paff kiesett :S még mozogni se mozogtak hogy legalább időben észrevehettem volna.. :S neked mitől lett ez végül is ? én a héten felkeresek egy sájszebészt..:/ megnézetem az ínem... mert ami kiesett azzal úgy se tud már mit tenni.. pénzem pedig nincs még a pótlására :/:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!