Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » 18 éves korban mennyire...

18 éves korban mennyire gyakori a foghullás? Ez gáz?

Figyelt kérdés
már a 2. fogam esik ki valamitől. csak annyit vettem észre hogy mozog de már olyan szinten hogy ha beleharapok egy puha kenyérbe akkor ki is esik. Mitől lehet ez? nőlni fog a helyére másik vagy már nem?
2009. nov. 3. 18:59
 1/7 anonim ***** válasza:
25%
m ár nem fog a helyére nőni több!miért nem mentél el orvoshoz vele??tudod a fogdoki.max úgy lesz fogad ha csináltat apukád anyukád jó pénzért .sajnálom hogy ilyen rosszak a fogaid.főleg ha lány vagy az még ciki is
2009. nov. 3. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
55%

A foghullás mennyire gyakori 18 éves korban? Nő-e helyette másik???? Ez most komoly?

NEM normális, és te sem vagy az, ha még nem mentél el fogdokihoz!!!!!!!!!!!!!!

2009. nov. 3. 19:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fogínyprobléma lesz az. Olyankor egészséges fog is kieshet. Gondolom azt észrevetted volna, ha már szétrohadt volna és azért esik ki, de a kérdésből az jött le, hogy nem ezért.
2009. nov. 3. 21:22
 4/7 anonim ***** válasza:

Melyik fogad az, a szemfogak vagy kisörlők? Ha igen, akkor "normális", ugyanis a szemfogaknál előfordulhat, hogy impaktáltak (nem tud kinőni a csontfog) vagy nagyon ritkán csírahiányosak is lehetnek, a kisörlők viszont "gyakran" csírahiányosak. Mindkét esetben előbb-utóbb felszívódik a tejfog gyökere, szóval mozogni kezdenek, majd kiesnek.

De menj fogorvoshoz, röntgenből kiderül, hogy mi van. Vagy fogszabályozó fog segíteni, vagy fogpótlás, de magától biztos nem fog oda csontfog nőni.

2009. nov. 3. 21:29
 5/7 A kérdező kommentje:
először is az 1-2. válaszolóknak köszönöm szépen ezt a bunkó stílust ha kíváncsiak rá sem anyám sem apát családi okok miatt.
2009. nov. 4. 06:07
 6/7 A kérdező kommentje:
A második kettő válaszoló legalább normálisabban irta le igen kisörlő fogak estek ki és teljesen egészséges volt ami kiesett illetve az is egészséges ami most mozog.
2009. nov. 4. 06:09
 7/7 anonim ***** válasza:
Szia. látom nem most írtam ki a kérdést.. de én ma reggel ugyanerre ébredtem.. :S semmi baja nem volt a fogamnak.. a szemfogaim melletti fogaimnak... egyszerűen arra keltem hogy paff kiesett :S még mozogni se mozogtak hogy legalább időben észrevehettem volna.. :S neked mitől lett ez végül is ? én a héten felkeresek egy sájszebészt..:/ megnézetem az ínem... mert ami kiesett azzal úgy se tud már mit tenni.. pénzem pedig nincs még a pótlására :/:/
2012. márc. 28. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!