A gyakori fogmosás árt?
Figyelt kérdés
Amikor dolgom van, kezmosos utan, mindig fogat is mosok.
Ezt kb 3 honapja csinalom igy, mer elotte anyam mindig mondta, hogy budos a szam. Mondta hogy ha lesz baratnom, igy ki fog abrandulni belolem. Azota miota igy mosom, eleg sokszor dicseri a szam illatat:D SZoval ha sokszor most art?
2010. aug. 26. 18:12
1/3 anonim válasza:
a túlsok mosás sem jó,elég,ha napi kétszer mosod.
inkább rágózz és járj utána,hogy mitől lehet szájszagod.
2/3 anonim válasza:
Szerintem sem érdemes túlzásba vinni, elég naponta háromszor.
3/3 anonim válasza:
Gondolkozz Logikusan :) Tesóm mondta nekem(aki 3 évig folt fogtechnikus gyakorlaton) hogy ha például egy savas étel.. mondjuk alma után rögtön fogat mosol akkor azzal frankón kicseszel a fogaiddal :) A sav fellazít, a durva mosás pedíg eltávolít a fogadról egy réteget. Ezt tudom mondani neked ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!