Érezhetem a szájszagom? Valamint mitől lehet?
Figyelt kérdés
Reggel mindig megmosom a fogam aztán go be a suliba és valahogy elmúlik a fogkrém hatása. Meg lehet ezt így állapítani vagy mást ezt nem érzi hogyha beszélek? Elég kellemetlen... hiába veszek be cukorkát, rágót mert késöbb megint rossz ízű lesz a szám. Amikor oda rakom a kezem akkor nem érzem hogy rossz szájszagom lenne, de pl. bátyám már mondta nem oké aztán rákérdeztem h. tényleg? azt mondta h. csak viccelt. Van valami tanács? Olvastam azt is h. gyomrommal is lehet baj, viszont sose szokott fájni az emésztésem is jó. Mit kéne tennem? Remélem érthetően fogalmaztam. Ha valamit nem értetek akkor megpróbálom kifejteni bővebben.2009. nov. 3. 16:19
1/5 anonim válasza:
lehet hogy fogprobléma, de kicsi rá az esély. azt olvastam vmi női szennylapban, hogy nyald meg a kezed, kicsit rázd meg és szagold meg.
2/5 A kérdező kommentje:
kicsit savanyú bár elég fura ez az ötlet.
2009. nov. 3. 16:31
3/5 A kérdező kommentje:
am. ez hülyeség mert máshol ha megnyaltam akkor nem XD
2009. nov. 3. 16:33
4/5 anonim válasza:
mondom, vmi szennylapban olvastam :D
5/5 anonim válasza:
lol es most kituggya hany ember nyalta meg a kezet meg karjat XD
nem akarok hulyesegeket mondani, de ez altalaba akkor szokott elofordulni ha este nem mosol fogat (vagy mosol de utana meg eszel valamit) es reggelre tiszta rosz izu lesz a szad ezert kell este feltetlenul fogat mosni es utana nem kajalni!ha szoktal mosni este is fogat akk bocs :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!