Mit javasoltok? Fogfehérítés fogorvossal, vagy csináltassak vele ilyeb fehérítő sínt?
Figyelt kérdés
Melyik erne meg jobban,ill. hosszutavon? Melyik eredmenyesebb? Zavarnak a sargas fogaim:/2013. szept. 9. 22:14
1/3 anonim válasza:
Egyiket sem! Az én fogorvosom /még 120 km-ről is idejárnak hozzá!!!/ egyáltalán nem vállal semmilyen fogfehérítést, annyira károsnak tartja. Ha tönkre akarod vágni őket, csináld. Inkább moss fogat Dentominnel /fogpor/. Csak tiszta ásványi anyagok vannak benne. Időnként szódabikarbónával.
2/3 anonim válasza:
a szódabika is károsítja a fogzománcot
3/3 anonim válasza:
Fogfehérítés csak annak éri meg akinek a szakmája miatt kotelezö. Én csináltattam fogfehérítést, és egyáltalán nem érte meg. Fogorvos csinálta nagyon drágán, kicsit lett fehérebb a fogam és csak rövid ideig mert rendszeresen kávét fogyasztok. Ha utána szines ételeket eszel hamarosan megint sárgák lesznek a fogaid. A fogaim viszont hosszu ideig fájtak és érzékenyek voltak. Én megbántam, bár lehet hogy valakinek bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!