Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Lehetséges kifehéríteni a...

Lehetséges kifehéríteni a fogaim úgy, hogy ne tegyek kárt a zománcban?

Figyelt kérdés

tehát ilyenre kitalált fogkrémek ugye leszedik a zománcot.

mert tök jó lenne ha fehérek lennének a fogaim, pedig amúgy nem cigizek, mosom rendesen és mégis.

2013. szept. 9. 02:45
 1/3 anonim ***** válasza:

A fehérítős fogkrémek nem szedik le a zománcot, viszont nem is fehérítenek, mert gyakorlatilag fehérítés szempontjából nem érnek semmit.

Amelyik fehérítős technológia ér valamit, az mind roncsolják a zománcot. Egyébként otthon is lehet egyszerűen a gyümölcsök savával plusz dörzsölőanyaggal (pl. sóval) fehéríteni, de ezek is ártanak a zománcnak. Youtube-on vannak rá videók.

De a fog nem csak azért lehet sárga, mert elszíneződött, hanem mert egyszerűen olyan színű, ez örökletes dolog, hogy milyen színűek a csontjai. A fehér embereknek pl. általában nincs olyan fehér foguk, mint a négereknek. A fehér bőrű és vörös hajú, szeplős embereknek pl. pedig sárgábbak a fogai.

2013. szept. 9. 06:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Szia, nekem otthoni fogfehérítésem volt, nem dohányoztam, nem kávéztam és alapjáraton szürkék voltak a fogaim gyerekkorom óta. A fogorvos legyártott egy szilikon sínt a foglenyomatom alapján, ahhoz kaptam tőle fehérítő zselét és én használtam otthon napi 2-3 órát. A leggyengébb erősségűt kaptam, mert érzékenyek is a fogaim, de sem a kezelés alatt, sem pedig utána nem tapasztaltam semmi kellemetlenséget. Ez a legolcsóbb valóban működő megoldás is szerintem.
2013. szept. 9. 12:04
 3/3 anonim ***** válasza:
hyperol tabletta
2013. szept. 12. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!