Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerintetek vegyek valamit a...

Szerintetek vegyek valamit a fogorvosomnak?

Figyelt kérdés

Már 2 hónapja jártam kezelésekre és pénteken lesz kész a fogam! Számlával csináltattam, akkor ugye nem nagy haszon van rajta neki gondolom én?! És mindig nagyon kedvesek votak velem, nem magándoki csak sima körzetis! Az lenne a kérdésem hogy gáz lenne ha vinnék neki valami ajándékot? Vagy ilyen nem szokás? Mert nagyon pénzt nem tudnék még adni! Kérlek segítsetek, hogy vigyek-ne vigyek? És ha igen mit?

Előre is köszii mindenkinek aki válaszol!

2013. szept. 9. 20:13
 1/4 anonim ***** válasza:
64%
számlával is van rajta haszna! Én nem vinnék.
2013. szept. 9. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
59%

Még véletlenl se vigyél neki semmit. Valószínű van magánrendelése is /minden valamire való fogorvosnak van!/.

Nem hinném, hogy nálad szegényebb.

2013. szept. 9. 20:18
 3/4 anonim ***** válasza:
63%

Nyugi van rajta haszna. Ha nagyon akarsz vihetsz valamit, de akkor esetleg az asszisztensről se feledkezz, bár az ajándék is pénzbe kerül.

Én személy szerint nem vinnék.

2013. szept. 9. 20:19
 4/4 anonim ***** válasza:
60%
Én pont abban a szituációban voltam,mint te,és igen vittem,húsvét előtt egy helyes kis marcipános húsvéti tortát és a saját,minőségi házipálinkánkból egy üveggel.Nem sok,de ez egy gesztus,és egy ilyen gesztusnak óriási jelentősége van,nem csak neked,hanem neki is.Egyébként a körzeti fogogvosok és háziorvosok,mégha vállalkozók is,olyan alacsony finanszírozással működnek és annyi a kötelező előírás,ami mind pénzbe kerül,hogy nem veti fel őket a pénz.Ha valaki meg azt kérdezi,hogy akkor meg miért csinálja,hát azért,mert nem ért máshoz,és nem tud mindenki magánrendelni sem.Szerintem,ha meg vagy elégedve vele és szívesen adod, nyugodtan adj.Én is ezt teszem.
2013. szept. 9. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!