Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen elektromos fogkefét...

Milyen elektromos fogkefét vegyek?

Figyelt kérdés

Milyen márkájú legyen? (colgate, oral b, philips) Jó az elemes is, vagy ilyen újra tölthetőset vegyek, amihez ilyen állvány van vagy mi? Van normál fejű meg kerekfejű, melyik a jobb?

Most vettem észre, hogy sok a fogkövem, már van időpontom fogorvoshoz, de meg akarom előzni legközelebb. Érdekes mód csak bal oldalon van alul-felül, és elől az alsó 4 fogamon hátul nagyon brutál mennyiségben az íny találkozásánál, valamint elől barna kicsit az ínynél. A bal oldalon alul a bölcsesség fogamat és az utolső nagy örlőt ki kellett venni jóbár éve, mert a bölcsesség fogam nem fért el, így nem tudtam takarítani, kilyukadt, de sajnos evégett az előtte lévő fog is megromlott, azt is ki kellett venni. Most néztem meg tükörrel, hogy amögött a fog mögött is fogköves. Azt hogy a ....mossam? Ezért gondoltam, hogy elektromos fogkefére váltok, azt mondják, az jobb, meg olyan pici feje van, talán elér oda.

2013. jún. 25. 07:20
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!