Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » "Nyúl"fogam van! Tudtok...

"Nyúl"fogam van! Tudtok valalmi megoldást? Gyorsabbat mint a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen fogam van, mint amilyen a képen szereplő lánynak. Csak nekem nem az összes hanem csak az első 2 látszik ki, de úgy mint nála.

Régebben ezért csúfoltak is, ma már nem, vannak fiú meg lánybarátaim és már elfogadnak így, de engem ez zavar. Meg meggátol sok mindenben. Például a csajozásban, van sok barátnőm, de nem úgy barátnő ahogy én szeretném. Tudom, hogy nem ciki, hogy 14 évesen nincs barátnőm, de tudom hogy lehetne. Meg sokat kell fogszabályzót hordanom, egyenlőre esténként, de hamarosan majd állandót kapok.

Az a kérdésem, hogy nem tudtok e valamit mondani hogy valami műtétféleséggel vagy akármivel, hogy lehetne rendbe hozni a fogaimat. Az a baj a fogszabályzóval hogy nagyon lassú. Aki ért ehhez az írjon, aki nem az is :) Vagy esetleg küldhetnétek olyan linket is ahol online lehet fogorvosoktól kérdezni.

F/14 Előre is kösz a segítséget :)

2009. nov. 2. 21:26
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szoptad az ujjad? Azoknak szokott ilyen lenni. Ilyenkor viszont a fogíved is szűk, mert az ujjaddal felnyomtad a szájpadlásod. Nem csak foszabályozóra lesz szükséged, hanem fogívtágítóra is. Ebben az esetben (mondjuk én amúgy sem) semmiképp sem ajánlom, hogy más módszer után nézz, mert attól, hogy mondjuk koronákkal szépek lesznek a fogaid, az íved még szűk lesz, vagyis nem lesz szép az összkép.

Amúgy nyugi, a fogszabályozás tényleg hosszú idő, viszont az elején nagyon látványos változások lesznek, kb. 3 hónap alatt a laikusok azt fogják kérdezgetni, hogy neked minek van fogszabid. A harapásbeállítás, a fogsorok egymáshoz való igazítása tart hosszú ideig, viszont addigra a fogaid bemennek.

2009. nov. 5. 21:09
 12/12 A kérdező kommentje:
nem hiszem hogy szoptam az ujjam :) legalábbis én nem emlékszem :)
2009. nov. 6. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!