Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » "Nyúl"fogam van! Tudtok...

"Nyúl"fogam van! Tudtok valalmi megoldást? Gyorsabbat mint a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen fogam van, mint amilyen a képen szereplő lánynak. Csak nekem nem az összes hanem csak az első 2 látszik ki, de úgy mint nála.

Régebben ezért csúfoltak is, ma már nem, vannak fiú meg lánybarátaim és már elfogadnak így, de engem ez zavar. Meg meggátol sok mindenben. Például a csajozásban, van sok barátnőm, de nem úgy barátnő ahogy én szeretném. Tudom, hogy nem ciki, hogy 14 évesen nincs barátnőm, de tudom hogy lehetne. Meg sokat kell fogszabályzót hordanom, egyenlőre esténként, de hamarosan majd állandót kapok.

Az a kérdésem, hogy nem tudtok e valamit mondani hogy valami műtétféleséggel vagy akármivel, hogy lehetne rendbe hozni a fogaimat. Az a baj a fogszabályzóval hogy nagyon lassú. Aki ért ehhez az írjon, aki nem az is :) Vagy esetleg küldhetnétek olyan linket is ahol online lehet fogorvosoktól kérdezni.

F/14 Előre is kösz a segítséget :)

2009. nov. 2. 21:26
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Be tudom csukni a számat, csak úgy nem kényelmes.
2009. nov. 2. 21:34
 2/12 anonim ***** válasza:
A héjakkal csodákat lehet művelni. Bár elég drága, de teljesen más lesz tőle az arcod, a fogad és minden. Meg fog változni az életed. :) és ezt komolyan mondom.
2009. nov. 2. 21:47
 3/12 anonim ***** válasza:
24%

majd én helyre hozom neked!

beverek egyet és már jó is lesz :D

2009. nov. 4. 18:23
 4/12 anonim ***** válasza:

Te, most komolyan, szerinted lenne fogszabályozó, ha lenne annál gyorsabb módszer, a fogak szabályozására? Szerinted az emberek hülyeségből fizetnek százezreket, meg töltenek el akár két évet is azzal, hogy megregulázzák a fogaikat?

Szólj a szüleidenek, hogy szeretnél fogszabályzót, neked még olcsóbb, ha 18 felett találod ki, akkor majd elélvezel az árától.

Egyébként tényleg nincs más megoldás, csak az, ha kiverik.

A héjat meg a szabályozásra találták ki!

2009. nov. 4. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:
Nekem egy metsző kicsit kijjebb volt, mellette a következő meg nagyon befelé. Lecsiszoltattam, aztán egy egyenes dupla korona rá. 3 hét.
2009. nov. 4. 19:34
 6/12 anonim ***** válasza:
Hát azért egy 14 évesnek nem azt tanácsolnám, hogy csiszoltassa le a valószínűleg egészséges fogait meg rakasson rá koronát..
2009. nov. 4. 20:45
 7/12 anonim ***** válasza:
Gyors megoldást kért. Tudsz jobbat? Engem is zavart, pedig nem volt ennyire gáz, nem bántam meg. Igaz 19 voltam, de előbb is mentem volna csak parázok a fogdokitól.
2009. nov. 4. 21:16
 8/12 anonim ***** válasza:

Manapság már nagyon könnyen helyretudják állítani a nem túl esztétikus fogakat, ne aggódj:)Elsősorban keress egy nagyon jó fogorvost, aki az esztétikai fogászatra specializálódott.Ha a google-ba beírod, hogy esztétikai fogászat, sok oldalt kidob.Vagy érdeklődj fórumokon, hogy ki tud ajánlani egy jó esztétikai fogorvost.A te esetedben lehet, hogy nemis kellene korona, mert ma már vannak gyönyörű héjak, amelyhez minimálisan kell lecsiszolni a fogakat.Hogy mennyibe kerül, utána tudsz nézni szintén.Ne legyél elkeseredve, mert meg tudják csinálni szépre:)Fel a fejjel;)

Sok sikert kívánok Neked:)

2009. nov. 4. 21:39
 9/12 anonim ***** válasza:

előző vagyok:)még annyi szerettem volna írni, hogy az esztétikai fogászatok honlapján megtalálhatod az e-mail címüket, ha írsz nekik például, biztosan válaszolnak:)

Sok sikert:)

2009. nov. 4. 21:42
 10/12 A kérdező kommentje:
kössz mindenkitől a választ :)
2009. nov. 5. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!