A fogszabályzó után visszamaradt ragasztót hogyan tudom leszedni?
Figyelt kérdés
Pár éve volt fogszabályzóm, magamnak szedtem le mert a fogorvos a kezelésekért pénzt kért (pedig úgy volt hogy TB-re megy végig, meg lett vele tárgyalva) és leszedtem magamnak. De viszont nagyon zavar mert a ragasztó foltot hagyott rajta és nem merek önfeledten nevetni.
Ha elmegyek fogorvoshoz az ingyen megcsinálja?
2013. szept. 7. 21:10
1/7 anonim válasza:
Acetont vagy sebbenzint kéne megpróbálnod. Csak figyelj oda, hogy ne nagyon menjen a szádba.
2/7 anonim válasza:
Úristen, dehogy tudod leszedni acetonnal vagy sebbenzinnel, első, ne írj már ekkora baromságot, ha f..god nincs róla!
Nem tudod semmivel sem leszedni, menj vissza a fogdokidhoz, és igen, elvileg ingyen, legalábbis pofátlanság lenne ezért pénzt kérnie.
4/7 anonim válasza:
Hány fogadon van ragasztó maradék?
5/7 anonim válasza:
hát te hogy szedted le magadnak?? úristen.
7/7 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne. Hogyan sikerült megoldani? Visszamentél? Nekem az orvos hagyta rajta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!