Mi a véleményetek a rögzített fogszabályozóról?
Nem tudom hány éves vagy, de ha 18 alatt, mindenképpen csináltasd meg, mert utána már csak jó drágán tudod megtenni, én most ezzel szívok...
Fél év amúgy semmi, nekem annyi ideje van fent (és még lesz 1 évig min.), nagyon gyorsan elmegy. :) A fogromlás a fogkő rendszeres és alapos tisztítással megelőzhető, nekem lyukas fogam nem volt mióta fenn van, fogkövem igen de én arra alapból nagyon hajlamos vagyok, fogszabi nélkül is sok szokott lenni sajnos.
A drót ha beleakad a barátnőd szájába, akkor nincs jól levágva, az nem normális, vissza kell menni vele az orvoshoz. Enni talán az első pár napban nehéz felrakás után, meg akkor a brekettek irritálhatják a szádat. De utóbbira kapsz viaszt és aztán megszokod, az evés is menni fog, 1-2 hét után észre se fogod venni (ok, almába meg karamellába ne harapj :D).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!