Ha áttört már a bölcsességfog, de nincs helye és műtik, akkor is lesz varrás?
Figyelt kérdés
2013. szept. 6. 11:07
1/7 anonim válasza:
Szerintem igen. De nem baj, hamarabb gyógyul így, nem olyan nyílt a seb, és nem kell félni, hogy a vérdugó kiesik.
2/7 A kérdező kommentje:
Hmm,köszi :( De azzal maceránsabb nem ? :S Varratszedés se kellemes ráadásul amiatt is begyulladhat :S
2013. szept. 6. 11:25
3/7 anonim válasza:
A varratszedés kb. 1 perc :)))
És varrva kevésbé valószínű, hogy begyullad, pl. ételmaradék se tud a sebbe kerülni stb.
4/7 A kérdező kommentje:
Szuper :D Végülis a doki tudja mit kell tennie (remélem )...És remélem tényleg nem érzek belőle semmit majd...
Viszont állandó ínygyulladás is lehet a rakoncátlan bölcsességfogak miatt?Szóval hogy át vannak törve,de nem férnek ki és nem lehet tisztítani sem őket?
2013. szept. 6. 11:29
5/7 anonim válasza:
Igen, nekem az egyik bölcsességfogam volt ilyen félig áttört, egyszer nagyon begyulladt az ínyem, még a csont is, nagyon fájt...azután már nem volt százas, nemrég ki is húzták. Jobb túl lenni rajta.
6/7 anonim válasza:
Műtik és utána varrják. De ne parázz. Érzésteleníteni fog úgyis. Majd elmondja, hogy miket ehetsz utána, hogy ne gyulladjon be a seb. Nekem is volt, jelentem komplikációmentesen túléltem:)
7/7 A kérdező kommentje:
Hát tudom,tejtermék 1 hétig nem,24óráig ne mossam,utána is ovatosan.Ne öblögessek,ne köpjek. Túlélem,a szülés csak rosszabb :D Az aggaszt inkább cska,hogy majdnem minde nfogam rossz.Meg ínygyulladás :S
2013. szept. 6. 11:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!