Nagyon fáj a bölcsességfog húzása?
Figyelt kérdés
Tönkrement a bölcsességfogam és ki kell húzni, nem lehet már betömni. A fogorvos beutalt a szájsebészetre mert fél h összeroppan amikor húzza.2013. aug. 29. 22:37
1/4 A kérdező kommentje:
Fenti fogat húznak
2013. aug. 29. 22:41
2/4 anonim válasza:
Igaz nekem bal alsó bölcsességfogat húzta ki a fogorvos, kaptam érzéstelenítőt (olyan nagy dózist, hogy megszédültem tőle), nem éreztem, hogy fáj a húzás. Csak a hangok voltak kellemetlenek, amikor kezdte kiszedni. Miután kiment az érzéstelenítő hatása, utána fájdogált, a helye még másnap is vérzett.
3/4 anonim válasza:
Ha adnak érzéstelenítőt eleget, akkor egyáltalán nem fáj. Nekem hármat húztak ki eddig, egyik sem fájt. viszont este mikor hazamész jegeld kívülről és vegyél be egy fájdalomcsillapítót. Másnap szintén egyet és ne egyél tejterméket és nyitogasd sűrűn a szád, hogy ne legyen szájzárad. Ne szívogasd, ne öblögesd, azon az oldalon ne rágj, inkébb a másik oldalra fordított fejjel egyél, hogy ne is tudjon oda kaja menni. Így gyógyul meg leghamarabb fájdalommentesen.
4/4 A kérdező kommentje:
4 nappal a foghúzás után ihatok alkoholt?
2013. szept. 13. 17:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!