Mennyi ideig élhetek igy ha 14-16 rossz fog a számban? Milyen betegségek alakulhatnak ki?
ez rendben van hogy megéri-e, nem nem éri meg csak a foghuzástól nagyon félek. nem keveset akarnak kihuzni.ezek a betegségek rövid vagy hosszú távon jöhetnek elő?
27 vagyok de nem merek elmenni vele a fogászatra pedig hidat tennének fel, csak mellette még ilyeszgetnek a gyökérkezeléssel is. :(
Nem értelek... ha valaki azt írja neked, hogy 65-70 éves korodig élhetsz így, akkor nem mész el a fogorvoshoz? Nagyon csúnya bajaid lehetnek, nem beszélve a fájdalomról, ami ennyi rossz foggal biztosan nem ismeretlen dolog.
Egyszer muszáj lesz megcsináltatnod, a húzások és gyökérkezelések legtöbbször fájdalommentesek (ha nem gyulladt), ha meg fáj, hát fáj. Ez van, túl kell esned rajta sajnos, de utána sokkal jobb lesz, hidd el.
"nem beszélve a fájdalomról, ami ennyi rossz foggal biztosan nem ismeretlen dolog."
semmi de semmi fájdalmat nem érzek a több éve szétrohadó fogaimban. sem rágáskor sem máskor. ez mitől lehet?
a fogdoki azt mondta, hogy már csak a gyökerek vannak az inyemben. És ez mit jelent?
miért nem érzek semmi fájdalmat? ha ráveszem magam a kezelésekre akkor fogok vajon ezek után?
Nekem is ennyi rossz fogam van. Tudom milyen kín ez... ne azon gondolkodj hogy meddig élhetsz így hanem gondolj arra hogy amint megcsinálják a fogaidat mennyivel jobb lesz minden. Ne halogasd tovább mert csak rosszabb lesz.
Én is marhára félek a fogorvostól. De amint lesz munkám és pénzem ez lesz az első amire költeni fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!