Nagy baj, ha tegnap alig tudtam használni a fogszabályzós gumikat?
Egy nap nem a világ, én lassan két hónapja gumizok, rendesen hordom, de persze volt olyan, hogy jó pár óráig nem volt fent (elfelejtettem reggeli után visszatenni és úgy mentem el otthonról :D). Az iskolában azért hordjad, mindent meg lehet oldani. :)
Nem tudom, neked hogy kell gumizni, nekem felső 4-alsó 6, ez nem olyan látványos, sőt, kisebb dolgokat enni is tudok vele, berakni meg már nagyon megy akár a legnagyobb tömegben is, kicsit elfordulok és diszkréten odanyúlok, eddig senkinek se tűnt fel, akinek nem mondtam. :)
Mondjuk neked ha beszélni nehéz vele, akkor gondolok valami durvább van, szerintem ha nagyon nem akarod a mosdóban csinálni, akkor menj be az egyik wc-be, senkinek nem kell tudnia hogy te most ott mit csinálsz. De amúgy hidd el, az emberek nagy részének fel se tűnik ha előttük csinálod, a másik részét nem érdekli, a maradék esetleg csodálkozni fog mert ilyet még nem látott, de semmi ciki vagy gáz nincs benne. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!