Meddig fog fajni a fogszabalyzo miatt a fogam?
5napja tettek fel es faj a fo gam.nem tudok ragni/enni.es erzekeny .mikor mulik el? Meg egy kerdes barmit eszek az beleragad most baba kajat szoktam
enni mindenkinek mindn kaja? De az ciki pl a suliba h barmit eszel ott van a fogadon...
nekem 1 hétig fájt kb, meg később, mikor húzták meg, akkor 2 napig enyhébben. mindent ehetsz, csak ne harapj bele, és vigyázz, hogy ne érjen a látható fogakhoz :D legyen nálad mindig fogkefe is.
én felkockázott mindenféléket tettem sokáig sulira magamnak éthordóba (zöldség, gyümölcs, szalámi) és azt ettem villával.
Nekem is 1-2 hétig fájt.
Én alapból nem szoktam enni a suliba, de szerintem miután rendesen megszokod, sima ügy lesz a kajálás is, úgy hogy nem ragad a fogaidhoz semmi..:) Arra ügyelj, hogy nagyon kemény dolgokat ne egyél/rágjál, mert attól megfájdulhat a fogad.. Legalábbis nekem ezt mondták a dokik.. Még a rágózástól is fájt a fogam néha, pedig rendszeresen mosok fogat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!