Mennyibe kerülhet a fogszabályzóm? (részletek lent)
Novemberben leszek 16 éves, a fő probléma, hogy a szemfogaim feljebb nőttek a kelleténél, még semmilyen fogszabályzóm nem volt. Mennyibe kerülhet a sima fém, mennyibe a színes/átlátszó?És mennyi ideig kéne hordanom kb?
Légyszi, ha válaszolsz, írd oda azt is, hogy honnan tudod. (mondjuk fogorvos vagy, vagy valakid az, ilyesmi, csak szeretem ismerni a forrást:))
Akkor mondom: Nekem 32 ezer/fogsor. Ez nagyon jó ár,az egyik ismerősöm ajánlotta,így oda mentünk. Nagyon kedvesek voltak,4 nő volt bent. Egyik idősebb,a másik három fiatal. Megnézték a fogaim,mondták,hogy van egy kis fogkő,azt majd le kell szedni. Rá raktak a fogaimra ilyen műanyag valamiket,hogy mekkora méret kell,azt kitömték valami rózsaszín anyaggal. Rá kellett harapnom,kb. 20 mp elteltével kiszedte,és majd e minta alapján csinálják meg a fogszabályzót. Lefényképezte a számat,a fogaimat. Azonnal megkaptuk a nézés után a csekket,amit ki kellett fizetni a postán,és visszavinni,mert csak akkor rendelik meg,ha ki van fizetve. A gumit majd én választhatom ki. Egy viszonylag csendes környéken van ez a magánrendelő.
Itt van pár honlap,ami ír róla. Érdemes odatelefonálni. Adnak,egy időpontot,és fontos,hogy éhgyomorral kell odamenni és fogkefét vigyél magaddal. [link] [link] [link]
Ha ide akarsz menni,és szeretnél róla kérdezni,akkor szólj:) Ja,és azt nem tudom hogy külön-külön mennyibe kerül a fém meg a gumik,mert az együtt van. De vehetsz porcelán követ is,de az drágább. Szerintem kb. 1-2 évig kell hordani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!