Ha idő előtt veszem le a fogszabályzóm, akkor mekkora eséllyel csúsznak szét a fogaim?
Még nincs fogszabályzóm, de, ha tegyük fel kb 1-2 hónap után beállnának a fogaim szép sorban és rá 6-7 hónapra leszedetném, akkor mekkora eséllyel deformálódnának vissza?
Bocs, ha kicsit hülyén fogalmaztam, de remélem érhető voltam
úristen. ne hallgass az első két válaszolóra.
nekem van fogszabályzóm. karácsony előtt remélhetőleg leveszik.
ha az orvos azt mondja, hogy fent kell lennie, akkor fent kell lennie. nem hinném, hogy van olyan orvos, aki csak azért fent tartja, hogy aktiválási díjat szedjen be.
nekem is egyenes már a két fogsorom, de vannak apróbb eltérések, amiket én lehet, hogy észre sem veszek, ezért még fent kell lennie a készüléknek.
augusztusban volt egy éve, hogy feltették felülre. alulra pedig novemberben.
ha leveszik utána vagy állandó vagy kivehető fixáló készüléket kell hordani azért, hogy a fogak ne vándoroljanak el, hanem be tudjanak csontosodni a megfelelő helyen. ami akár dupla annyi idő, mint ameddig hordtad. ez van sajnos. de cserébe szépek lesznek a fogak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!