Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Pestlőrincen az Üllői út...

Pestlőrincen az Üllői út 372-ben levő ABC Dental fogászatra jár valaki?

Figyelt kérdés
Csak ma láttam, hogy van ott egy fogászat, nekem ez nagyon közel lenne, érdekelne, hogy mik a tapasztalatok.

2013. aug. 29. 14:25
 1/3 anonim ***** válasza:
Én elmentem ,kedves volt a doktornő , de ő egyből elküldött szájsebészetre ,hogy ki kell szedni a fog gyökerem ,pedig rögent sem látott róla. Elmentem egy másik orvos véleményét kikérni ő egyből megrögenezte és azt mondta megmenti a foggyökerem! Szóval nem kellett kiszedetni , a doki felépítette! Nagyon örülök,hogy elmentem másik orvoshoz!
2013. szept. 1. 16:39
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszi. Ezek szerint ott nincs röntgen és szájsebész sincs? A honlapjukon láttam szájsebészt.

Hová mentél utána, az is a közelben van?

2013. szept. 2. 08:43
 3/3 anonim válasza:
Nemrég voltam ugyanitt. Állapotfelmérés után,a kispesti rendelőjükben került sor az implantálásra. Csak pozitív tapasztalataim voltak: precíz, fájdalommentes, profi kiszolgálást kaptam. Mindenkinek aki kicsit is fél a fogászattól,csak ajánlani tudom.
2014. jan. 19. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!