Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen mentolmentes fogkrémeke...

Milyen mentolmentes fogkrémeket lehet kapni ami jó is? ( Nem a méregdrága elmexre és biocuccokra gondolok. )

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy allergiás vagyok a mentolra. Colgate Herbalt használtam eddig (a simát) de úgy tűnik, már nem gyártják mert nem kapok sehol :(
2009. okt. 31. 14:32
 1/9 A kérdező kommentje:
Sajnos sok fogkrémen hiába nincs feltüntetve amentol mint összetevő otthon mégis annak bizonyul! És tuti nem eukaliptuszt érzek, mert akkor nem jönne ki az allergiám tőle! Valami ami megfizethető?
2009. okt. 31. 14:40
 2/9 anonim ***** válasza:
Próbáld ki a babafogkrémeket. Egyik ismerősöm is allergiás és babafogrémet használ.
2009. okt. 31. 14:51
 3/9 anonim ***** válasza:
0%
2009. okt. 31. 17:52
 4/9 A kérdező kommentje:
az utolsót is köszönöm, de mivel a google-ben a találatok nagy része az elmex, amit pedig a kérdésemben kikötöttem hogy nem akarok venni, ezért tettem fel a kérdést
2009. okt. 31. 20:45
 5/9 anonim ***** válasza:

Homeodent, Blend-a-med, aloeverás, Parodontax, Calendula-Zahncreme, Weleda, Lacalut activ.

(suttogva megjegyzem: ez mind google találat :))

2009. nov. 1. 10:14
 6/9 A kérdező kommentje:

Érdekes google-ban én csak elmexeket találtam. Na mindegy köszönöm!

Gyerek fogkrémet nem akarok, azért nekem mégis felnőtt fogaim vannak!

Ilyen blend a med, aquafresh olyanok amik rendesen drogériákban is kaphatók!

2009. nov. 3. 14:53
 7/9 anonim ***** válasza:

Ugyanaz van a felnőtt fogkrémbn mint a gyerekben.

Vagy te évente váltasz fogazatot?

2009. nov. 3. 15:29
 8/9 anonim ***** válasza:
nem tudom, van-e benne mentol, nézd meg: Rossmann epres fogkrém gyerekeknek, általában 99-149 ft között van egy tubus, sárga színű, és egy sárkánygyerek van rajta. A rossmann boltokban lehet kapni.
2009. nov. 3. 15:42
 9/9 A kérdező kommentje:

Nem csak a gyerek fogkrémek a tejfogakra vannak és még bioszról úgy rémlik felnőtteknek nem az van!

Köszönöm a válaszokat, akkor marad a keresgélés a drogériák polcain :P

2009. nov. 3. 16:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!