Fontos kérdés lenne! Mennyire fájdalmas? Félek tőle.16/L
16 éves lány vagyok, állandó fogszabályzóm van, de főleg felül,(kicsit alul is) az összes 5-ös fogam kicsit beljebb áll. Felül jobb oldalon már szépen beállt a sorba, de bal oldalon eléggé beáll, és arról már le is szedte azt a pöcköt, mert nem lehet az ívbe fogni... Azt mondta a fogorvos,hogy 1-2 hónap múlva jó lenne kihúzni mindegyik 5-öst, mert nem fognak elférni a bölcsességfogai, és jobban járok,ha ezeket húzza ki...
Na,ha most valaki végigolvasta, nagyon köszönöm! Kíváncsi lennék,hogy mennyire fájdalmas ez? Vállaljam? Valakinek volt hasonló? Eléggé félek ezektől a dolgoktól, szerintetek mit csináljak? Előre is köszi a válaszokat!
Miért jársz jobban ha azokat húzza ki? A bölcsességfogat szokták kihúzni ha nem férnek el, nem előtte valamelyik másikat...
Kérd ki másik orvos véleményét is!
Ne az ötösöket húzasd ki, hanem a bölcsességfogakat!
Tiszta dilis a dokid, már bocs.
Szerintem nem dilis a doki csak jót akar nekem most húzták két 5-ös fogam felül és nem fájt 2 mp az egész ( az egyiknek olyan gyökere volt mint valami dínó fog) viszont a bölcseség fogat csak a szájsebészeten húzzák ki na az nagyon fáj. Ha én kibirtam te is kibirod a húzást.
12/L
Igen, csak szájsebészeten, na és?
Az sem fáj érzéstelenítés mellett, max. a gyógyulás kicsit kellemetlenebb.
Viszont az 5-ös fogok sokkal értékesebb, "hasznosabb" fogak, mint a bölcsességfogak. Ha van opció, akkor a bölcsességfogakat szokták húzni, az ötösöket csak akkor, ha egyik sem az ötös, sem a bölcsességfog nem fér el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!