SoS! Egy hete elkezdett sajogni a koronám alatt a fogam. Dokinál nem voltam, félek hogy leszedi, nincs most pénzem ilyesmire! Ma reggelre elkezdett puffadni az arcom! Mi lenne jó rá? Milyen gyógyszer? Jegelés, vagy meleg só? Tapasztalatokat várok!
Az a baj, hogy a korona alatt jó eséllyel elfertőződés van, azaz tenyésznek alatta a baktériumok. Minél később mész, annál jobban szétterjednek, és annál nagyobb az esély, hogy valami más szövődmény is kialakul (arcüreg gyulladás, vagy felmehetnek a fülkürtön a középfülig, arról nem is beszélve, hogy a problémás fog alatt a csont a heves gyulladási reakció miatt "felemésztődhet").
Ha azonnal mentél volna orvoshoz, akkor antibiotikumokkal rendbe lehetett volna tenni, de mostmár félő, hogy le kell szedni a koronát (minél később mész el, ennek annál nagyobb lesz az esélye).
Szóval, mindenképp menj el, ne halogasd, mert annál rosszabb lesz...
köszönöm a válaszokat
elmentem dokihoz, és kaptam gyulladás csökkentő kenőcsöt (valami zsája félét tartalmaz)
Szia!
Mi a neve annak a gyógyszernek amit kaptál? Köszi!
Aperisan Gél a neve
picike tubus, olyan 1500 Ft volt, ha jól emlékszem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!