Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » SOS! Válaszolnátok? Ma megyek...

SOS! Válaszolnátok? Ma megyek köszörülésre.

Figyelt kérdés

Ma köszörülik le a fogaimat, nagyon fog fájni???

Tegnap volt a gyökérkezelésem, ma moshatok fogat??

Kapok ideiglenes koronákat, azok, már egyenesek lesznek??(mert most csálék a fogaim, de a koronákkal egyenesbe hozzák)

2009. okt. 29. 08:23
 1/10 anonim ***** válasza:
Mivel kapni fogsz érzéstelenítőt nem fáj
2009. okt. 29. 08:28
 2/10 anonim ***** válasza:

A gyökérkezeléstől nem hoyg lehet, d kétszer annyit mosd a fogadat!

A köszörülés inkább kellemetlen, érzéselenít, tehát nem fáj. Vagy nam nagyon.

Az ideiglenes egyenes lesz, de nem szép, nem is kényelmes. A végleges viszont nagyon szép lesz, és nemsokára megkapod.

2009. okt. 29. 08:31
 3/10 anonim ***** válasza:

Naná hogy mioshatsz fogat!

Nem szabad fájnia.

Az ideiglenes nem lesz szép, és néha le is eshet, de szebb lesz mintha nem lenne a leköszörült fogadon semmi.

2009. okt. 29. 08:33
 4/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, tegnap ezt mind megkérdeztem a fogorvostól, csak ahogy mondta, úgy el is felejtettem...

én már csal ilyen vagyok...

2009. okt. 29. 08:35
 5/10 anonim ***** válasza:
Előfordul ez mással is hogy fogszati kezelés után egy szó sem marad meg benne arról amit a doki mondott :)
2009. okt. 29. 08:38
 6/10 A kérdező kommentje:

Na, de akkor tuti, h nem fogok meghalni a köszörüléstől.

Moshatok fogat és egyenesek lesznek a koronák, amiket a leköszörült helyére feltesz. Tehát, nemrak vissza a csálé fogakhoz hasonló mintát. Az nem baj, ha nem igazán lesz szép, csak közzösségbe tudjak menni vele. Úgyis egy hét és kapom az állandót:)

2009. okt. 29. 08:41
 7/10 anonim ***** válasza:
Ne izgulj belehalni nem fogsz, de nagyon kellemetlen tud lenni. Gondolj a végleges gyönyörű fogaidra. És arra, hogy már sokan túlélték, te is túl leszel rajta.
2009. okt. 29. 08:49
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért gondoljatok rám ma délelőtt, jó?:)
2009. okt. 29. 08:54
 9/10 anonim ***** válasza:
miért kérdezed, hogy egyenesek lesznek-e, ha "egyenesbe hozzák". azok lesznek, nem? ha egyszer azt mondta az orvos. nekem mondjuk nem tudta kellő mértékben korrigálni a fogam. mert nekem is korona van rajta, de ez gondolom függ attól, hogy mennyire csálé.
2009. okt. 29. 10:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Nekem gipszbe elkészítette a technikus, h milyen lesz. És tudom, h olyan lesz az állandó, de vajon az ideiglenes is??
2009. okt. 29. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!