Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi ez a fehér valami a torkomban?

Mi ez a fehér valami a torkomban?

Figyelt kérdés

Már régóta itt van, de nem nagyon foglalkoztam vele. Bal oldalt van csak, egy lyukban, egy darab, hófehér, nem sárgás. Most fülpiszkálóval hozzányúltam, hogy levegyem, hát nem jött le, de fájt, ahogy hozzáértem. Ja, és a fülemben is fájt.

Mi lehet ez? Tudom, hogy nem tüszős mandulagyulladás, mert olyanom volt már párszor, és az borzasztóan fájdalmas, beteg is vagyok olyankor, de most nem.

Valószínűleg a mandulámmal van összefüggésben, mivel azon a környéken van, de mindig csak a bal oldalon jön ki.

Előre is köszönöm a válaszokat!:)

2013. aug. 17. 20:35
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Ja, voltam orvosnal, 4en neztek meg, es mindegyik azt mondta hogy normalis.. de engem aggaszt. Remelem tenyleg normalis jelenseg..:(
2013. szept. 14. 10:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!