Nagyon fáj! Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Csütörtökön el lett kezdve egy gyökérkezelés(ki lett fúrva, kitisztítva gyökerek,gyógyszer bele ami kiöli az idegeket, rá ideiglenes tömés). Rá más napra nagyon begyulladt alatta a nyirokcsomó és nagyon fáj az is és ott a fogamnál is. Ma hidegvízes borogatást kapott jó ideig, de még mindig semmi hatás, már a 3. advil ultra forte-t vettem be. a fogorvosom kedden rendelne legközelebb(20-a, kilőve) tehát csütörtökön lesz. Vagy Pestre megyek ügyeletre és akkor valószínű h mivel ügyelet ezért csak kihúznák(amitől nagyon félek hogy fájna) vagy szenvedek csütörtökig. Mit tegyek?2013. aug. 17. 18:04
1/5 anonim válasza:
Anyukám hasonló helyzetben volt, amint kihúzták jobb lett. Nem kellemes a húzás, de utána ezerszer jobb!
2/5 A kérdező kommentje:
de még csak 18 éves vagyok és főleg olyan félelmeim vannak hogy mennyire törődnek a szentkirályi úton azzal h fáj, tehát jó-e az ellátás, és mi van ha nem múlik a fájdalom? Akkor fölöslegesen lett kihúzva egy fogam?
2013. aug. 17. 18:28
3/5 anonim válasza:
Szerintem az ügyeleten is csak akkor húznak ha nagyon muszáj. Valami ideiglenes megoldást biztos tudnak a fogadra, amivel kihúzod csütörtökig.
4/5 anonim válasza:
Dehogy húzzák ki, ezt felejtsd el! Nem 1900-at írunk! Menj el az ügyeletre a Szentkirályiba és mondd el, hogy kezelés alatt áll a fogad, biztos nem húzzák ki. Szerintem ez egy olyan eset, hogy szerencsésebb lett volna nyitva hagyni a fogat, hogy ne feszítse a gyulladás és a genny. Ezért fáj most.
5/5 anonim válasza:
Nekem csütörtökön lett kihúzatva a fogam igaz rossz fogam volt, de azóta még jobban fájj ráadásul beis van gyulladva aludni nem tudok tőle rendesen -.- :((
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!