Szerintetek ki tudja -e húzni a fogorvos ezt a fogam?
Előre is elnézést kérek a látvány miatt.
Ez egy szemfog, és 1995ben elvésték a gyökerét a katonai kórházban. A Fog keresztmetszetének kb 1/4-e van az íny felett, a többi része az ínyel egy magasságban. A Belseje hiányos. :/
Egy rutinosabb fogdoki is ki tudná húzni, de lehet, hogy jobban járnál egy szájsebésszel, mert gondolom nem tudod, hogy mennyire felszerelt a rendelő, meg mennyire rutinos a fogorvos ilyen húzásokban.
Amúgy a szájsebésznél nem kell egyből vésésre-kaszabolásra meg minden szörnyűségre gondolni, csak ők nap mint nap ezt csinálják, kb. 2 perc alatt kihúzná és nem barmolná szét az ínyed - mint egy saját korlátait be nem ismerő fogorvos.
# 1: Köszi szépen igazad lehet, mivel gyökérkezelt a fog, lehetséges h össze vissza törik majd, ezért majd ezt meg is beszélem a fogorvossal hogy biztosra menjünk, nem szeretnék bennmaradt fogdarabbal távozni, majd gyulladás és még nagyobb fájdalmak közepette kiműttetni:/
# 2: Igen, ez a baj, hogy nem tudom, melyik a rutinosabb. Hallottam nagyon jó fogdokiról, de az messze van tőlem :/
De majd előbb megkérdezem a fogorvost hogy milyen dolgokat tud megoldani...
Köszönöm a választ mindkettőtöknek, mentek a kezek és bocsi a tegezésért :)
nem friss a kérdés de hátha még nem voltál.
ne aggódj mert vannak a fogón kívül más foghúzásra alkalmas műszerek, direkt ilyen gyökérmaradványokhoz. az ilyen maradványok általában ijesztőbben néznek ki mint amilyen nehéz velük elbánni. ez egy sima fogorvosnak aki nem teljesen balfék nem okoz nagy gondot. ha téged az megnyugtat menj el szájsebészhez, de én azt mondanám, hogy fölösleges.
Ja, oké, nem tudtam. :)
Hajrá! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!