Tudnátok segíteni? (lent)
Az a helyzet hogy az egyik szemfogam kintebb ál mint a többi és kiszeretném huzatni. Műfogat szeretnék a helyére. Akinek van: mennyire megbízható és hogy megy az eljárás? Mik a tapasztalatok? Azt is hallottam, hogy a szemfog kihúzása igen fájdalmas és nehéz. Mennyibe kerülhet az eljárás?
Azt gondoltam először megkérdezem itt.
Előre is köszönöm.
Szemfogat senki nem fog neked kihúzni, vagy ha valaki mégis, azt jó messziről el kell kerülni. Az egyik legerősebb és legértékesebb fog, nagymama/papa korodban értékes pillérfog lehet majd.
És mivel kintebb áll, nincs neki hely. Szinted mégis hova és mekkora fogat ültetnének be neked?
Szánd rá magad a fogszabályozásra, nem lesz sokkal nagyobb költség, de az általad kitalált dolog kivitelezhetetlen.
Én is csak úgy feltettem, hogy lehetséges e.
Az lenne a másik kérdésem, hogy van e olyan fogszabalyzó amit a fogsor mögé kell helyezni. Mennyibe kerülhet.
Én is csak úgy feltettem, hogy lehetséges e.
Az lenne a másik kérdésem, hogy van e olyan fogszabalyzó amit a fogsor mögé kell helyezni. Mennyibe kerülhet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!