Szájsebészet mennyire fájnak a dolgok, és hogyan történik?
én azt mondanám orvosa válogatja, meg a beavatkozás kjellege is
amíg a szuri hat addig nem érzel semmit, de ha kimegy a fájdalomcsillapító akkor nagyon tud fájni
Azért ne legyél ám benne olyan biztos, hogy azt a fogat ki kell húzni! Szóval nyugi.
Nekem ínyig bele volt törve (vagyis eredetileg fehér töméssel volt felépítve már tizensok éve, és töméssel együtt jött a fogam ínyig), és én is azt gondoltam, hogy majd ki kell húzni.
És nem kellett. Gyökérkezelte, tett bele csapot: ilyen kis pöckök a gyökér helyett, amik megtartják - elvileg a koronát. Más kérdés, hogy nekem így újra felépítette a fogamat, és a szájsebészetnek a környékén se jártam. Szóval vágással csak akkor kezdj foglalkozni, ha a doki is lemondott a fogadról. Addig max a gyökérkezelés miatt lehet parázni, de azért azt sem érdemes :)
Sajnos ki kell szedni, mert 10 hónapja van hőemelkedésem, doki szerint tán attól, és mindennap egy adag vért köpök abból a fogból, szóval tuti, h kiszedik, csak kérdés, h ki tudják-e húzni, vagy vágni, vésni kell? Valószínűleg az utóbbi. Arra lennék kíváncsi, hogy az mennyire fáj? Milyen a vágás, mit érzünk, és hogyan?
Köszönöm.
Köszönöm a kedves és segítőkész válaszokat. :)
MÁR TÚL VAGYOK RAJTA, AKINEK VAN KÉRDÉSE NYUGODTAN ÍRJON!
mennyi ideig tartott?
Melyik fogról van szó?
Mennyibe került?
Mekkora volt a gyökere?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!