Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mennyibe kerül kb. a fogszabál...

Mennyibe kerül kb. a fogszabályzó alulra felülre?

Figyelt kérdés
Érdekelne maszek ár is és a nem maszek is!Székesfehérvári vagyok!Előre is köszönöm!
2009. okt. 26. 13:56
 1/7 anonim ***** válasza:
40 ezer
2009. okt. 26. 14:01
 2/7 anonim válasza:

Sajnos nem mondtad, hogy hány éves vagy és hogy milyet szertnél, pedig ettől függ az ár.

Annál drágább minnél észrevétlenebb. A teljesen átlátszó, vékony áthidalódróttal 4-500.000Ft, Petsen.

Székesfehérvár tekintetében: a hugom (19éves) alsó - felső fogszabályozója, aminek a felső és alsó, bal és jobb 1-3ig átlátszó (többi fém) összesen 250.000 Ft volt. Ebben nincs benne a két foghúzás ami szükséges volt, hogy helye legyen a fogaknak, és nincs benne a mintavételek és a konzultációk ára. Lassan 14 hónapja van fent neki. A havi ellenőrzés, amikor "húznak a fogszabin" az alkalmanként 6000 Ft.

Mindenképpen érdeklődj és kérj árajánlatokat.

2009. okt. 26. 14:05
 3/7 anonim válasza:

A "40 ezer" szerintem vicc.

Ezt esetleg 18 év alatt tudom elképzelni egy fogszabályozóra és csak a készülékre. A járulékos költségeket abszolút nem tartalmazza. Mindenképpen számolj a havi ellenőrzés költségeivel is!

2009. okt. 26. 14:07
 4/7 A kérdező kommentje:

24 éves vagyok. Jó lenne ha csak kivehetőt tennének fel!Az olcsóbb nem??? Mert így borzasztó áraknak tűnnek! Itt százezrekről beszéltek! Komoly ennyi lenne??????

Köszönöm a válaszokat!!!!!

2009. okt. 26. 14:10
 5/7 anonim válasza:
Persze a 40.000 forint az vicc. Attól függ, hogy kihez mész. TB-vel nekem 90.000ért tettek volna fel ezüstöt alulra-felülre, de maszeknál 400.000ért. A másik,hogy átlátszót vagy ezüstöt szeretnél, és az előtte lévő fogak kiigazítása(foghúzás,fogtömés,fogtisztítás) mert csak ápolt fogakra teszik fel. És ezek is pénzbe kerülnek ugye.
2009. okt. 26. 17:55
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem 16 évesen, támogatással volt, röntgennel, két foghúzással, egy töméssel, mintavételekkel összesen 51 ezer ft maszeknál! 21 az alsó, 21 a fölső, maradék eloszlik. Persze 18 felett már nincs támogatás, így gondolom dupla ennyi lenne. Múltkor néztem az árlistát fogászaton ott támogatás nélkül azt írta 40 az alsó és 40 a felső. Az én fogorvosom SOHA nem kért ezen felül semmilyen összeget, havi ellenőrzésnél is csak meghúzta, megcsinálta, és laza könnyedséggel hazajöttem, még akkor is, ha véletlen vissza ragasztani kellett. Most 19 vagyok, majdnem 18 éves koromban kaptam éjszakai sínt az állandó után, ez összesen 20 ezer ft volt és ugyanúgy vissza kellett járnom ellenőrzésre, azóta sem kért egy fillért sem pluszba, pedig elvileg a kezelésnek vége két hónapja. A munkájával abszolút meg vagyok elégedve, szóval szerintem fogorvos és készülék függő. Éjszakait rendes fogorvos nem adna. Nem azért mert smucigok, és kiakarják szedni belőled a pénzt (tisztelet a kivételnek), hanem mert annyira megerősödnek a gyökerek, hogy lehetetlen éjszakaival helyre húzni őket. Nekem anno 16 évesen is azt mondták, hogy az már csak fölösleges pénzkidobás lenne.

Viszont láttam átlátszót, aminek az ára nálunk 120 ezer/ ív tehát 240 ezer ha fölső, alsó is kell, illetve láttam olyat, amit a fog belső oldalára raknak, de ilyet az én orvosom nem csinál így nem tudom mennyibe kerül.

2009. okt. 31. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
de a kivehető semmit sem ér. arra jó,h ne csusszanak szét a fogaid,miután az állandót levették. 13 vok,magán dokinál voltam 240 000ért. hidd el vannak sokkal drágábbak is!
2010. jan. 9. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!