Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Szerinted rosszul döntök, ha...

Szerinted rosszul döntök, ha a fogszabályzó helyett, inkább a koronákat választom?

Figyelt kérdés

Azért szeretnék koronákat, mert:

-a fogszabihoz ki kéne húzni 4 fogat

-a fogorvosom pedig 4 koronával rendbe tudná hozni a fogaimat.

Én már döntöttem, csak kíváncsi vagyok más véleményére is.

2009. okt. 26. 09:18
 1/8 anonim ***** válasza:
Szerintem korona mivel 1 te is így szeretnéd és ha rendbe is tudja hozni akkor sunshine minden:D 2 úgyis döntöttél már :)
2009. okt. 26. 09:29
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, nagyon rosszul döntesz.

A fogszabályozás nem csak a fogak sorbarendezéséről szól. Lehet, hogy a "kirakatban" minden szép és jó lesz, de kizárt, hogy a harapásod is jó legyen.

2009. okt. 26. 09:58
 3/8 A kérdező kommentje:
De az én harpásommal nincs gond...
2009. okt. 26. 10:05
 4/8 anonim ***** válasza:
Most lehet, hogy nincs, de a koronák miatt teljesen máshogy fogsz harapni...
2009. okt. 26. 10:44
 5/8 anonim ***** válasza:
hányszor fogod még megkérdezni, különböző módokon átfogalmazva, ha úgyis döntöttél?
2009. okt. 26. 14:09
 6/8 anonim ***** válasza:
ha meg nincs gond a harapásoddal, csak pár fogad áll csálén, azt valószínű gyorsabban (fél év) helyre lehetne hozni, nem pedig egy életen át a koronákat viselni... de te tudod
2009. okt. 26. 14:30
 7/8 A kérdező kommentje:
Még sokszor megfogom kérdezni sokféle formában. mert ez 1 életre szóló döntés.
2009. okt. 26. 20:14
 8/8 anonim ***** válasza:

De itt magyarázzuk neked mindig, hogy igen, rossz döntés, de mégis leszögezed minden kérdésed elején, hogy csakis korona.

Akkor minek teszed fel még hatszor ugyanazt a kérdést? Tök fölösleges. Menj, csináltass koronákat, hiszen így nem kell fogat húzni, és 4 koronával már szép is lesz a mosolyod, a harapásod meg úgyis tökéletes (erre legyél büzske, nagyon kevés embernek adatik ez meg)!

2009. okt. 26. 21:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!