Mi az oka hogy a fogínyem fel van dagadva, de ilyen csomó szerűen az egyik fogam mellet?
Figyelt kérdés
Régebben fájt az a fogam, de már időközben elmúlt, azután jött rá ilyen daganat az ínyemre (ami már elég nagy,kidudorodód szerű olyan hólyagos formája van) de nem fáj se a fogam se az feldagadt ínyem csak ha erősen megnyomom.
Sajnos mivel nincs tb, és pénzem ezért nem tudok elmenni fogorvoshoz. Fogíny gyulladás kenegettem de nem érzem/látom hogy lejjebb menne. Ha nagyon muszáj tudom el kell menni, mert rosszabb lesz. De netten nem találtam rá a betegségre. Ugye nem ráknak az előjele?:S
2013. aug. 4. 13:01
1/6 anonim válasza:
Szia. nekem ugyanez volt 2 hete a bajom. Ugyanezek a tüneteim voltak. Elmentem fogdokihoz, kiderült hogy foggyökérgyulladás. Muszáj elmenned, mert az ínyed melletti dudor, tele van gennyel, azért fáj. Muszáj gyökérkezelni, meg kitisztíttatni. 2-3x Biztos el kell menned kezelésre. Nem tudod ezt otthon kikúrálni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi, és mennyire baj ha max 2-3 hetet még várok vele? Nem a fogorvostól félek, hanem amit majd utána kell érte fizetni!:S
2013. aug. 4. 13:23
3/6 anonim válasza:
Nem hinném, hogy kibírsz vele 2-3 hetet. Én a hétvégét alig tudtam kihúzni vele, mert úgy éreztem, hogy a genny szétszakítja az arcomat. Meg egyébként fel is dagadhat az arcod.
4/6 anonim válasza:
Szerintem ezt így nem lehet kijelenteni, hogy ne lehetne kibírni vele 2-3 hetet, én speciel kibírtam hasonló esetben. Sőt nekem olyan is volt, hogy elmúlt magától ilyen, de nem akarom azt mondani, hogy ne menj fogorvoshoz, sőőt! Valóban gyökérkezelés lesz belőle, viszont egy gyulladt fog meg okozhat nagyobb gondokat is, amit nem érdemes megvárni. :/
5/6 A kérdező kommentje:
Miféle gondokat?:S
2013. aug. 4. 23:26
6/6 anonim válasza:
elveszted a fogad, majd hogy pótold, a többi fogadat is le kell faragni szóval nem egy kellemes dolog
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!