Melyik fogkrémet használjam: Sensodyne vagy Parodontax? Érzékenység és ínygyulladás egyszerre
Figyelt kérdés
Régóta fognyaki érzékenységem van (le van húzódva az ínyem), eddig Sensodyne fogkrémet használtam. De egy ideje ínygyulladásom is van (fogorvos állapította meg). Az ínygyulladás nem olyan vészes, az ínyem szerencsére nem vérzik, de féltem a fogaimat. Térjek át a Parodontaxra? És milyen szájvizet ajánlotok?2013. aug. 3. 17:37
1/2 anonim válasza:
Szia! Régebben a Sensodynet kipróbáltuk, de már mást használunk, ami nagyon bevált.Esetleg érdemes lenne Neked is kipróbálni a többek között stabilizált Aloe Verát, propoliszt és zöldalgát is tatalmazó fogkrémet, ami mellé nem kellene szájvizet sem használnod.
2/2 anonim válasza:
Parodontax, vagy Meridol fogkrémet, én utóbbit használom, Parodontax fogkefével, nekem bevált, amíg gyulladt az ínyed használj valami gélt, vagy öblögetőt is ínygyulladásra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!