Híd alatti fognál ínygyulladás? Mi történhet?
Figyelt kérdés
Nagyjából 2 éve van bal oldalon egy háromtagú híd a számban, alul a 7-6-5-ös fogakon, a 6-os hiányzik. Egy hete begyulladt az 5-ös körül az ínyem, a fogam nem fáj (nem gyökérkezelt amúgy), de az íny nem tud megnyugodni. Most már csak a nyelv felől gyulladt, de nem akar elmúlni. Néha annyira fel van dagadva, hogy nem tudom a hídhoz való fogselymet áttolni a fog között. Minden este alaposan fogat mosok, fogselymezek és listerine-nel öblögetek. Most az vált be a legjobban, hogy grépfrútmagcseppes vattával áttörlöm azt az ínyrészt és pár óra alatt le is húzza a duzzanatot, de ez sem segít véglegesen, mert visszajön a duzzanat. Már a bal oldali nyirokcsomóm is fáj azon az oldalon, jövő hétre kaptam időpontot a fogorvosomtól, mikor hívtam még nem volt sürgős a dolog, de lassan az lesz. Mi történhet? A gyulladást tudják kezelni hatékonyabban, mint én az itthoni módszerekkel? Vagy le kell vennie a hidat, hogy megnézze a fog rendben van-e alatta? Kicsit félek, mert az előző kontár fogorvosom csinálta ezt a hidat is és minden munkája pocsék, aggódom, hogy rosszul csinálta meg ezt is. Esetleg normális egy fémhíd alatt ilyen gyulladás az idegen anyag miatt és majd elmúlik?2013. jún. 4. 11:06
1/1 anonim válasza:
Mi történt végül a híddal,érdekelne!!! Köszönöm ha válaszol a kérdező!!!🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!