Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » FÁJ a fogam mit csináljak?

FÁJ a fogam mit csináljak?

Figyelt kérdés
hétfőn mondta a doktor hogy nincs lyuk meg semmi és most két fogam közt lüktet és fáj :(
2009. okt. 24. 22:24
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Akkor mégis van luk, csak pont a két fogad közt, és nem lehet látni. Vegyél be Demalgont, vagy Algopyrint, és mihamarabb irány a fogorvos. Ha nagyon fáj, akkor fogorvosi ügyelet.
2009. okt. 24. 22:26
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nézesd meg másik dokival is.
2009. okt. 24. 22:27
 3/8 A kérdező kommentje:
hát ide akkor orvos kell
2009. okt. 24. 22:30
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem biztos! Nekem nyáron fájt több fogam, nekem is lüktetett, azt hittem bes**rok. Húztam-halasztottam, végül csak elmentem a dokihoz. Az megvizsgált, majd közölte, hogy nincs lyukas fogam, a fogaim jók, viszont ínysorvadásom van! Nem akartam elhinni. De megvettem azt az öblögetőt amit javasolt, és 1-2 nap alatt elmúlt. Nem gondoltam, hogy az is ekkora fájdalommal jár! Teljesen elmúlt! Szóval lehet, hogy tényleg nem a fogad.
2009. okt. 24. 22:44
 5/8 anonim válasza:
menj le a kocsmába vidd magaddal a hawerod és a pultostól kérj egy spic80-at és egy Cola-t és tartsd bent a szádban . készülj h mocskosul be fogsz rúgni :D de elmúlik a fogfájásod . nekem bevált. :D
2009. okt. 24. 22:57
 6/8 anonim ***** válasza:

Jújj,nekem is ez volt..ínysorvadás..kegyetlenül fájt..

menj el egy ügyeletes patikába kérj erre vény nélkül öblögetőt és fogkrémet..2-3nap el is múlik..

2009. okt. 24. 23:01
 7/8 anonim ***** válasza:
menj vissza az orvoshoz. ínysorvadásod csak nincs, mert valószínűleg feltűnt volna neki. amúgy az ínysorvadást visszafordítani nem lehet, csak megállítani, szóval az előzőeknek biztos más bajuk volt, de nem ez.
2009. okt. 25. 02:50
 8/8 A kérdező kommentje:

ínysorvadás? az milyen? reggel ma felkeltem és nem fájt:)

de tudom hogy ha gumicukrot eszem utána mindig fáj igy benyilal a fogamba a fájdalom.. de orvos nézte! mondta hogy nincs lyuk

2009. okt. 25. 12:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!