FÁJ a fogam mit csináljak?
Figyelt kérdés
hétfőn mondta a doktor hogy nincs lyuk meg semmi és most két fogam közt lüktet és fáj :(2009. okt. 24. 22:24
1/8 anonim válasza:
Akkor mégis van luk, csak pont a két fogad közt, és nem lehet látni. Vegyél be Demalgont, vagy Algopyrint, és mihamarabb irány a fogorvos. Ha nagyon fáj, akkor fogorvosi ügyelet.
2/8 anonim válasza:
Szerintem nézesd meg másik dokival is.
3/8 A kérdező kommentje:
hát ide akkor orvos kell
2009. okt. 24. 22:30
4/8 anonim válasza:
Nem biztos! Nekem nyáron fájt több fogam, nekem is lüktetett, azt hittem bes**rok. Húztam-halasztottam, végül csak elmentem a dokihoz. Az megvizsgált, majd közölte, hogy nincs lyukas fogam, a fogaim jók, viszont ínysorvadásom van! Nem akartam elhinni. De megvettem azt az öblögetőt amit javasolt, és 1-2 nap alatt elmúlt. Nem gondoltam, hogy az is ekkora fájdalommal jár! Teljesen elmúlt! Szóval lehet, hogy tényleg nem a fogad.
5/8 anonim válasza:
menj le a kocsmába vidd magaddal a hawerod és a pultostól kérj egy spic80-at és egy Cola-t és tartsd bent a szádban . készülj h mocskosul be fogsz rúgni :D de elmúlik a fogfájásod . nekem bevált. :D
6/8 anonim válasza:
Jújj,nekem is ez volt..ínysorvadás..kegyetlenül fájt..
menj el egy ügyeletes patikába kérj erre vény nélkül öblögetőt és fogkrémet..2-3nap el is múlik..
7/8 anonim válasza:
menj vissza az orvoshoz. ínysorvadásod csak nincs, mert valószínűleg feltűnt volna neki. amúgy az ínysorvadást visszafordítani nem lehet, csak megállítani, szóval az előzőeknek biztos más bajuk volt, de nem ez.
8/8 A kérdező kommentje:
ínysorvadás? az milyen? reggel ma felkeltem és nem fájt:)
de tudom hogy ha gumicukrot eszem utána mindig fáj igy benyilal a fogamba a fájdalom.. de orvos nézte! mondta hogy nincs lyuk
2009. okt. 25. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!